Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Main Page/hu

80 bytes added, 1 year ago
Created page with "A Kiwix jellemzően olyan iskolákban, egyetemeken és könyvtárakban van telepítve, amelyek nem engedhetnek meg maguknak széles sávú internet-hozzáférést. Ez sokkal g..."
A Kiwix [https://hu.wikipedia.org/wiki/Szabad_szoftver szabad szoftver], amely azt jelenti, hogy szabadon [[{{ll|development}}|lemásolhatja, módosíthatja és terjesztheti]] azt.
A Kiwix jellemzően olyan iskolákban, egyetemeken és könyvtárakban van telepítve, amelyek nem engedhetnek meg maguknak széles sávú internet-hozzáférést. Ez sokkal gyorsabb az internetnél, és számos intézmény is mostly installed in schoolshasználhatja, universities and libraries which can't afford hogy takarékoskodjon a broadband Internet accesssávszélességgel és az olvasók idejével. It is much faster than the Internet and also can be used by many institutions to save bandwidth and reader's time. But many people use Kiwix for their own personal purposesDe sok ember használja a Kiwixet személyes céljaihoz, for example, of people suffering from censorship or prisonerspéldául a cenzúrától szenvedők vagy bebörtönzöttek.
Kiwix is really easy to use. It provides a range of features which make usage comfortable:
576
edits

Navigation menu