Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Main Page/hu

39 bytes added, 1 year ago
Created page with "A '''Kiwix''' lehetővé teszi, hogy a teljes Wikipédia kéznél legyen, akárhova is megy! Egy hajón, a semmi közepén vagy a börtönben. A Kiwix hozzáférést biztosít..."
{{translations}}
{| style="border-spacing: 0px; padding: 0px; margin: 0px; width: 100%; margin: 0px;"
| style="vertical-align: top; width: auto; font-size: large; padding: 1em 0" |<div style="max-width: 1200px; margin:0 auto;">A '''Kiwix''' enables you to have the whole Wikipedia at hand wherever you go! On lehetővé teszi, hogy a boatteljes Wikipédia kéznél legyen, in the middle of nowhere or in Jailakárhova is megy! Egy hajón, a semmi közepén vagy a börtönben. A Kiwix gives you access to the whole human knowledgehozzáférést biztosít a teljes emberi tudáshoz. You don't need InternetNincs szüksége internetre, everything is stored on your computerminden a számítógépén, USB flash drive or meghajtóján vagy DVD-n van eltárolva!
<span style="float: {{revautoalign}}; font-style: normal;">[[{{ll|content}}|Szeretne többet megtudni?]]</span></div>
576
edits

Navigation menu