Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Development/hu

146 bytes added, 1 year ago
Created page with "; DVD készítése :Bemutatja a fájlok szerkezetét és sorrendjét a Kiwix DVD-ről történő futtatásához. ; Compilation|A Kiwix forráskód lefordít..."
A '''fejlesztői útmutató''' egy sor olyan dokumentációt tartalmaz, amely segít a fejlesztőknek jobban megérteni a Kiwix forráskódját. A Kiwix szabad szoftver, és ezért minden fejlesztőt arra buzdít, hogy elvégezzék a saját módosításaikat.
; [[Build a DVD|Make a DVDkészítése]]:Shows the structure and order of files to run Bemutatja a fájlok szerkezetét és sorrendjét a Kiwix from a DVD-ről történő futtatásához.; [[Compilation|Compile A Kiwixforráskód lefordítása]]:It includes step by step procedure to compile Részletes utasításokat tartalmaz a Kiwixforráskódjának lefordításához. Android, Linux distributions and disztribúciók és Windows.; [[Translation|Kiwix UI Translationfelhasználói felületének fordítása]]:It involves everything related to the translation of the Mindent tartalmaz a Kiwix UI and support for end userfelhasználói felületének fordításával és a végfelhasználók támogatásával kapcsolatban.
== Lásd még ==
576
edits

Navigation menu