Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Kiwix-serve/hu

29 bytes added, 2 years ago
Created page with "Előfeltételek: * A ''kiwix-serve'' bináris, amely elérhető a Kiwix alkalmazás könyvtárában. * Egy ZIM-fájl vagy egy könyvtárfájl (használhatja a Kiwix adatkönyv..."
A ''kiwix-serve'' közvetlenül elérhető a Kiwix menüben az „Eszközök > Kiszolgáló” alatt, de azon emberek számára, akik parancssorból szeretnék használni, bemutatjuk, hogy hogyan működik.
PrerequisitesElőfeltételek:* A ''kiwix-serve binary'' bináris, available in the amely elérhető a Kiwix application directoryalkalmazás könyvtárában.* A Egy ZIM file or -fájl vagy egy könyvtárfájl (használhatja a library file (you can use the Kiwix adatkönyvtárában elérhető library.xml file available in your Kiwix data directoryfájlt).
Unix parancssori példa (használja a kiwix-serve.exe fájlt Microsoft Windowson) a ''kiwix-serve'' indításához egy XML könyvtárfájllal:
576
edits

Navigation menu