Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Software/hu

52 bytes added, 1 year ago
Created page with "Letöltheti a ZIM-fájlokat közvetlenül a Kiwix alkalmazás használatával is, de ez sokáig tarthat és hibákat okozhat. Gyorsabb és megbízhatóbb módszer, ha egy szá..."
Először töltse le a Kiwix programot az iTunes alkalmazásboltból az eszközére, és azután töltse le a választott ZIM adatfájlokat (például a Wikipédiát vagy a Wikidézetet).
You can download the Letöltheti a ZIM file (or files) directly using the -fájlokat közvetlenül a Kiwix Appalkalmazás használatával is, but this may take a long time and is liable to errorsde ez sokáig tarthat és hibákat okozhat. A faster and more reliable method is to use Gyorsabb és megbízhatóbb módszer, ha egy számítógépet használ a computer to download the ZIM file from -fájlok letöltéséhez [[ll:Content_in_all_languages|this web siteerről a weboldalról]] then transfer the , majd másolja át a ZIM file to your -fájlokat az iOS device using eszközére az iTunes File Sharingfájlmegosztás használatával..
{{clr}}
576
edits

Navigation menu