Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Software/hu

56 bytes added, 1 year ago
Created page with "Bontsa ki a letöltött fájlt és futtassa a „kiwix” programot. Ha 64-bites x86-os rendszere van és a Kiwix 32-bites verzióját próbálja futtatni, akkor ellenőrizze,..."
* [https://download.kiwix.org/bin/kiwix-linux-x86_64.tar.bz2 64-bites binárisok] (ezt töltse le, ha nem tud választani)
Unpack the downloaded file and run the "kiwix" programBontsa ki a letöltött fájlt és futtassa a „kiwix” programot. If you have a Ha 64 bits -bites x86 system and try to run the -os rendszere van és a Kiwix 32 bits version of Kiwix-bites verzióját próbálja futtatni, akkor ellenőrizze, check that you have the multi arch support installed on your computerhogy telepítve van-e a több architektúrát támogató csomag a számítógépén.
We also provide a precompiled version of [[kiwix-serve]] and other Kiwix console tools for ARM CPUs. You may download it [https://download.kiwix.org/bin/kiwix-server-arm.tar.bz2 here].
576
edits

Navigation menu