Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Software/hu

77 bytes added, 1 year ago
Created page with "Elérhetővé tettük a kiwix-serve előre lefordított verzióját és egyéb Kiwix konzoleszközöket is az ARM processzorokhoz. [https://..."
Bontsa ki a letöltött fájlt és futtassa a „kiwix” programot. Ha 64-bites x86-os rendszere van és a Kiwix 32-bites verzióját próbálja futtatni, akkor ellenőrizze, hogy telepítve van-e a több architektúrát támogató csomag a számítógépén.
We also provide Elérhetővé tettük a precompiled version of [[Special:MyLanguage/Kiwix-serve|kiwix-serve]] and other előre lefordított verzióját és egyéb Kiwix console tools for konzoleszközöket is az ARM CPUsprocesszorokhoz. You may download it [https://download.kiwix.org/bin/kiwix-server-arm.tar.bz2 hereErről az oldalról]tudja letölteni.
A few GNU/Linux distributions also provide packages of Kiwix:
576
edits

Navigation menu