Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Kiwix-serve/hu

54 bytes added, 1 year ago
Created page with "A ''kiwix-serve'' jó megoldás, ha van egy helyi hálózata és nem szeretné a Kiwix programot minden számítógépre telepíteni. Akkor is jó alternatíva, ha nem rendelk..."
A jól ismert HTTP-protokoll alapján a ''kiwix-serve'' lehetővé teszi, hogy egyszerűen megossza a számítógépén [[Special:MyLanguage/Wikipedia_in_all_languages|elérhető ZIM-fájlokat]] másokkal, akik a hálózatra csatlakoztak. Egyszerűen csak el kell indítania a ''kiwix-serve'' kiszolgálót, és a tartalom elérhetővé válik bárki számára a saját webböngészőjén keresztül.
KiwixA ''kiwix-serve is a good solution if you have '' jó megoldás, ha van egy helyi hálózata és nem szeretné a LAN network and don't want to install Kiwix on all computersprogramot minden számítógépre telepíteni. It's a good alternative if you don't have Akkor is jó alternatíva, ha nem rendelkezik megosztott hálózati lemezzel, amelyről bárki elindíthatná a shared network disk from which everybody can start Kiwixprogramot.
== Features ==
576
edits

Navigation menu