Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Difference between revisions of "Translations:Software/1/hu"

From Kiwix
Jump to: navigation, search
(Created page with "A '''Kiwix''' lehetővé teszi, hogy különböző tartalmakat élvezhessen offline, internet-hozzáférés nélkül. Ez egy asztali alkalmazás, de létezik egy {{ll|kiwix-...")
 
(No difference)

Latest revision as of 16:08, 20 January 2019

Information about message (contribute)

This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.

Message definition (Software)
'''Kiwix''' allows you to enjoy a lot of different content offline, without any access to internet. It's a desktop application, but we also release a [[{{ll|kiwix-serve}}|HTTP server version called ''kiwix-serve'']]. But before using Kiwix, you need to download it in accordance with the operating system you're using. Then, after starting Kiwix on your computer, you will be able to choose the content of your wishes in the Kiwix library and download it directly from Kiwix.
TranslationA '''Kiwix''' lehetővé teszi, hogy különböző tartalmakat élvezhessen offline, internet-hozzáférés nélkül. Ez egy asztali alkalmazás, de létezik egy [[{{ll|kiwix-serve}}|''kiwix-serve'' nevű HTTP-kiszolgáló verzió]] is. Azonban a Kiwix használata előtt le kell töltenie azt a használt operációs rendszerének megfelelően. Majd miután elindította a Kiwix programot a számítógépén, képes lesz a kívánt tartalmat kiválasztani a Kiwix könyvtárban, és közvetlenül letölteni azt a Kiwix programon belül.

A Kiwix lehetővé teszi, hogy különböző tartalmakat élvezhessen offline, internet-hozzáférés nélkül. Ez egy asztali alkalmazás, de létezik egy kiwix-serve nevű HTTP-kiszolgáló verzió is. Azonban a Kiwix használata előtt le kell töltenie azt a használt operációs rendszerének megfelelően. Majd miután elindította a Kiwix programot a számítógépén, képes lesz a kívánt tartalmat kiválasztani a Kiwix könyvtárban, és közvetlenül letölteni azt a Kiwix programon belül.