Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Main Page/nl

27 bytes added, 5 years ago
Created page with "Kiwix is [http://nl.wikipedia.org/wiki/Vrije_software vrije software]. Dit betekent dat je vrij bent om het te kopiëren, aan te passen en te verspreiden."
'''Kiwix''' is een offline reader voor web content. Met Kiwix is Wikipedia beschikbaar zonder internet. Het is ook te gebruiken voor andere HTML content. Kiwix ondersteunt het [http://www.openzim.org ZIM formaat], een zwaar gecomprimeerd open formaat met toegevoegde meta-data.
Kiwix is [http://ennl.wikipedia.org/wiki/Free_software free Vrije_software vrije software]. Dit betekent dat je vrij bent om het te kopiëren, which means you can freely [[development|copy, modify and distributeaan te passen]] iten te verspreiden.
Kiwix is voornamelijk geïnstalleerd in scholen, universiteiten en bibliotheken die geen geld hebben voor internettoegang. Het is veel sneller dan internet en het kan ook worden gebruikt om bandbreedte en gebruikerstijd te sparen. Veel mensen gebruiken Kiwix voor zichzelf, bijvoorbeeld mensen die te maken hebben met censuur of mensen in gevangenschap.

Navigation menu