Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Compilation/hu

101 bytes added, 2 years ago
Created page with "== Függőségek == A Kiwix több nyílt forráskódú programkönyvtárat is használ a forráskód lefordításához. Ha nem fordul le, akkor az valószínűleg azt jelenti,..."
A forráskód lefordítása előtt olvassa el a [https://github.com/kiwix/kiwix-build/blob/master/README.md README] fájlt.
== Dependencies Függőségek ==A Kiwix relies on many open source libraries to compiletöbb nyílt forráskódú programkönyvtárat is használ a forráskód lefordításához. If it does not compile this probably means one of these libraries is not availableHa nem fordul le, akkor az valószínűleg azt jelenti, hogy ezen programkönyvtárak egyike nem érhető el. Check the configure log fileNézze meg a beállítási naplófájlt. Some of the libraries you may missNéhány programkönyvtár, amely hiányozhat:* [httphttps://wiki.openzim.org/wiki/Libzim libzim]* [httphttps://tukaani.org/xz/ liblzma]
* [http://ctpp.havoc.ru/en/ libctpp2]
576
edits

Navigation menu