Tell us your story
Tell us your story
How has offline Wikipedia affected you? The Wikimedia Foundation (the non-profit that supports Wikipedia) is looking for personal, diverse and inspiring stories about how offline Wikipedia affects the world. If you have a personal story that you would like to share, please contact: stories@kiwix.org. Thank you!

Changes

Jump to: navigation, search

Software/hu

64 bytes added, 2 years ago
Created page with "A '''Kiwix''' lehetővé teszi, hogy különböző tartalmakat élvezhessen offline, internet-hozzáférés nélkül. Ez egy asztali alkalmazás, de létezik egy {{ll|kiwix-..."
{{translations}}
[[File:Kiwix logo instaler.svg|{{revautoalign}}|330px]]
A '''Kiwix''' allows you to enjoy a lot of different content lehetővé teszi, hogy különböző tartalmakat élvezhessen offline, without any access to internet-hozzáférés nélkül. It's a desktop applicationEz egy asztali alkalmazás, but we also release a de létezik egy [[{{ll|kiwix-serve}}|HTTP server version called ''kiwix-serve''nevű HTTP-kiszolgáló verzió]]is. But before using Azonban a Kiwix, you need to download it in accordance with the operating system you're usinghasználata előtt le kell töltenie azt a használt operációs rendszerének megfelelően. ThenMajd miután elindította a Kiwix programot a számítógépén, after starting képes lesz a kívánt tartalmat kiválasztani a Kiwix on your computerkönyvtárban, you will be able to choose the content of your wishes in the Kiwix library and download it directly from és közvetlenül letölteni azt a Kiwixprogramon belül.
== Microsoft Windows ==
576
edits

Navigation menu